Η TELCO ELEVATORS ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976.

Πρωταρχικό σκοπό αποτέλεσε η παραγωγή πορτών και θαλάμων ανελκυστήρων με στόχο την εξυπηρέτηση αναγκών της τοπικής αγοράς. Το 1989 μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνόλου 2000m2. To 1991,έτος ορόσημο για την εταιρεία, πρωτοπορεί και ξεκινά την παραγωγή αυτόματων πορτών, καθώς αποτελεί την μοναδική ελληνική εταιρεία όπου στους χώρους της παράγονται εξολοκλήρου όλα τα προϊόντα της. Η ανοδική και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οδηγεί το 2004 στην επέκταση των εγκαταστάσεων της σε σύνολο 4000m2.

Το 2010 η TELCO ELEVATORS θέλοντας να καλύψει τις συνεχείς ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της αποφασίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανελκυστήρων. Το 2015 ανοίγει υποκατάστημα στην Αθήνα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση αναγκών της Ν. Ελλάδας. Έκτοτε η εταιρεία με συνεχή στόχο και σκοπό την εξυπηρέτηση της αγοράς έχει καταφέρει να δώσει δυναμικό παρόν τόσο στον ελληνικό όσο και στον διεθνή χώρο των ανελκυστήρων.

H TELCO ELEVATORS είναι μια εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ανελκυστήρων. Ο σύγχρονος βιομηχανικός εξοπλισμός , το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την συνεργασία κορυφαίων οίκων και με την παρουσία 40 χρόνων στον χώρο του ανελκυστήρα καλύπτουν και συγχρόνως προσφέρουν λύσεις ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

H TELCO ELEVATORS παράγει εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της όλα τα προϊόντα της όπως αυτόματες και ημιαυτόματες πόρτες , θαλάμους, πλαίσια ανάρτησης και μηχανολογικά εξαρτήματα του ανελκυστήρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η εταιρεία να χαρακτηρίζεται από απόλυτη ευελιξία στην παραγωγή και τους ταχείς χρόνους παράδοσης.

Η συνεργασία της TELCO με αξιόπιστους και πρωτοπόρους οίκους του εξωτερικού ενισχύει επίσης την εμπορική της δραστηριότητα , ενώ παράλληλα δημιουργεί ολοκληρωμένα προϊόντα ανελκυστήρων, όπως υδραυλικούς, ηλεκτρικούς, συστήματα ανύψωσης φορτίων και ΑΜΕΑ. Όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες του ανελκυστήρα και πιστοποιούνται σύμφωνα με αυτές.

Όραμά μας είναι η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξή μας παραμένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις, στις αρχές και στις αξίες μας.

Δέσμευσή μας αποτελεί:

  • Να είμαστε στο πλευρό του πελάτη στηρίζοντάς τον σε κάθε του βήμα.
  • Να δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην αξιοπιστία του προϊόντος μας.
  • Να εξελίσσουμε συνεχώς την τεχνογνωσία μας δίνοντας νέες και καινοτόμες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες της αγοράς.

Αρχές και Αξίες

  • Ακούμε και σεβόμαστε τις ανάγκες του πελάτη και συνεργάτη μας, φροντίζοντας να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτό.
  • Λειτουργούμε με ήθος και επαγγελματισμό σε ό,τι κάνουμε και υποσχόμαστε.
  • Στεκόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα στις καθημερινές προκλήσεις.
  • Παραμένουμε μια ανεξάρτητη οικογενειακή εταιρεία, εργαζόμενοι ομαδικά.
  • Φροντίζουμε για την υγεία και την ασφάλεια του εργατικού δυναμικού μας.
  • Είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον δίνοντας έμφαση στην ανακύκλωση.

Σκοπός και συνεχής δέσμευση της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στους συνεργάτες της ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα. Συγχρόνως , θεμελιώδης στόχος μας είναι η ικανοποίηση, η εξυπηρέτηση και η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Για τους παραπάνω λόγους δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή και στην ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε και διαθέτουμε με επιλογή των καλύτερων ελεγμένων πρώτων υλών ακολουθώντας την βέλτιστη παραγωγική διαδικασία. Η εταιρεία μας εφαρμόζει το σύστημα για την Διαχείριση της Ποιότητας ENISO9001:2008 σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και εμπορία ανελκυστήρων, εξαρτημάτων ανελκυστήρων, καθώς και την οδηγία 95/16/ΕΚ περί κατασκευής ανελκυστήρων.